Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2017 22:07 - Jumping

CSIYH* Moorsele: Belgische top 5 bij de 7j!

In Moorsele ging de overwinning bij de 5 en 6-jarige paarden vandaag naar Gilles Murigneux. De Fransman was met zijn Freud del Cabanon (Filou de Muze - f: Pierre Willaumez) een fractie sneller dan Gilles Dunon met Louis Vuitton van de Wouwerse Veld (Thunder vd Zuuthoeve - f: Stal Hazebroek). Arnaud Doem werd gisteren eerste met Findlay du Moulin a Papier (Utah van Erpekom - f: Pascal Buisseret) en moest zich vandaag met de derde plaats content stellen. Harm Lahde was met Comme Fleur (Calido I - f: Gestüt Eichenhain) gisteren goed voor een tweede plaats en werd nu 4de. Met zijn andere paard Oak Grove’s Opus Magnum (Ogano Site - f: Jean Ripoche) werd hij vijfde. 

 

Bij de 7-jarige was de hele top 5 Belgisch. Rik Hemeryck was met zijn Cassamoon (Casall ASK - f: Hendrik & Jan Oldekop) gisteren goed voor een derde plaats maar kon vandaag de overwinning verzekeren. Cedric Deknudt werd met Fantasy van de Windeweg (Numero Uno - f: Luc Deknudt) tweede. Axel Vandoorne schoof vandaag op na plaats drie na een vierde plek gisteren met Kimira van het Kluizebos (Boris van het Kluizebos - f: Stefaan Delabie). Thomas De Wit viel met Karamelle (Epleaser van ’t Heike - f: Eric Wuytack) gisteren net buiten de top vijf maar werd nu vierde. Gilles Dunon sloot de top vijf af met Kapitano (Berlin - f: Raf Vergauwen). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions