Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/04/2017 21:39 - Jumping

CSIYH Moorsele: Devos en Doem winnen!

Dankzij Arnaud Doem werd de eerste proef al meteen gewonnen door een Belg. Hij was met zijn Findlay du Moulin a Papier (Utah van Erpekom - f: Pascal Buisseret) sneller dan Harm Lahde met Comme Fleur (Calido - f: Gestüt Eichenhain). Derde werd Gilles Murigneux met Freud del Cabanon (Filou de Muze - f: Pierre Willaumez). Vierde plaats was voor Trevor Breen met Get Off (Numero Uno - f: J.A. Schipper), de volle broer van Take Off die onder Daniel Bluman 1m60 sprong. Vijfde werd Nadien van den Brink met Hertogin VI5 (Ramiro Z - f: Spexgoor Stables).

Ook bij de 7-jarigen was er een Belgische overwinning. Lieven Devos was met zijn Diamant de Semilly-merrie Kusama (f: Brutsaert Trading) maar liefst 3 seconden sneller dan Elin Uppling met Zarko DS (Zento - f: Stefaan Decoussemaeker). Ook plaats 3 en 4 waren voor België met respectievelijk Rik Hemeryck en Cassamoon (Casall - f: Hendrik & Jan Oldekop) en Axel Vandoorne met Kimira van het Kluizebos (Boris van het Kluizebos - f: Stefaan Delabie). Vijfde plaats was voor Trevor Breen met Feliano B (VDL Zirocco Blue). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions