Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2017 11:09 - Jumping

Woodland's topper klokt af op 110.000 euro

De zesde Woodland’s editie kon weer op vele enthousiaste kopers rekenen. De sterke collectie van Woodland’s zorgt niet alleen voor trouwe klanten, maar ook voor nieuwe klanten die zelfs uit Amerika, Denemarken, Italië en Turkije kwamen. 
Veilingtopper werd Matcho van d’Abdijhoeve. Deze H&M Cabrio van de Heffinck-zoon werd voor maar liefst 110.000 euro verkocht en zal naar Patrick Spits verhuizen. Hij wist samen met enkele gemotiveerde Chinese liefhebbers de half-broer van Rahmannshof Tic Tac, die recent nog derde werd in de Grote Prijs van CSI5* St. Moritz, vast te leggen. Deze productieve tafel kocht eveneens de Darco-zoon Livius vd Bisschop, net als de Chacco-Blue x Darco-embryo. 

Tweede duurste werd Maxx de Nyze Z. Deze Mr. Blue-zoon ging voor 100.000 euro onder de hamer en werd aangekocht door een trouwe klant van het eerste uur, namelijk Lander de Bruyn en Cleran Horses. Maxx is de half-broer van Absie en Calvino de Nyze die internationaal succesvol zijn onder respectievelijk Andrew Ramsay en Viktor Daem.

Derde duurste werd Eduard JH Z. Deze vijfjarige Emerald-zoon sprong reeds de finale van het Belgisch Kampioenschap in Gesves en komt uit de moederlijn van Jadis en Rahotep de Toscane. Hij bracht 90.000 euro op. 

 

Ook werden er voor het eerst embryo’s verkocht, waarbij er twee op 26.000 euro werden afgeslagen: Tony Foriers van Stud 2000 koos voor de Baloubet du Rouet x Cornet Obolensky-embryo uit grootmoeder Gatoucha van ’t Roosakker die met Michael Korompis 1.60m sprong. Ook de Chacco-Blue x Bamako de Muze werd voor dat bedrag verkocht, deze embryo komt dan weer uit de moederlijn van Vigo d’Arsouilles en zal naar Hengstenhouder Jan Vermeiren verhuizen.

De omzet van de veiling was 1.149.500 euro met een gemiddelde prijs van 44.211 euro per paard. Negen paarden werden verkocht boven de 50.000 euro.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions