Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2017 19:30 - Jumping

Pieter Devos wint Grote Prijs Barcelona

Amper twee combinaties wisten beiden rondes van de Grote Prijs van Barcelona foutloos te springen! Pieter Devos was met Claire Z (Clearway) een dikke seconde sneller als Kevin Staut met Silver Deux de Virton HDC (Kashmir van Schuttershof) en won zo maar liefst 50.721 euro!

Eric Lamaze werd met Chacco Kid (Chacco Blue) derde na 1 strafpunt tijd in de eerste omloop en twee strafpunten tijd in de tweede omloop. De allersnelste tijd in de tweede omloop werd genoteerd door Bertram Allen: hij was de enige die een tijd noteerde onder de 50 seconden maar kreeg met een springfout af te rekenen waardoor hij met Molly Malone (Kannan) vierde werd. Ook plek vijf ging naar een Kannan-nakomeling: Pedro Veniss en Quabri de l'Isle kwamen binnen op 50,27 sec.

Jéröme Guery finishte met Garfield de Tiji des Templiers (Quasimodo Z) nog op de 7de plek na twee fouten in de tweede omloop.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions