Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2017 20:57 - Jumping

CSI1* Lier: Leonard wint en wordt 3de

Onze landgenote Laurie Leonard heeft in het Azelhof de 1.25m rubriek van de CSI1* op haar naam geschreven. Ze finishte in de barema A rechtstreeks op tijd met haar 10-jarige Butterfly De Momalle (Canturo – F: Jacques Melon), met wie ze gisteren ook al 2de werd, in 62.24 seconden. Ook de 2de plaats bleef in eigen land met Evelyne Putters en haar Freestyle Van De Withoeve (Concorde – F: Willy De Beck). Zij kwamen aan de meet in 62.40 seconden. Het podium werd vervolledigd door de Qatarees Rashid Towaim Ali Al Marri en de BWP-gefokte Dolce Vita M (Kashmir Van Schuttershof – F: Michele De Meersman) na een chronotijd van 66.68 seconden. Op de 4de plaats zagen we met Ann-Sophie De Reviere de volgende landgenote. Ze kwam met Kashmira Van De Lentakker (Kashmir Van Schuttershof – F: Luc De Reviere) in 67.15 seconden en bleef zo Geert Van Den Branden met Damosa Van De Koelaar (Sheyenne De Baugy – F: Luc Hoogewijs) voor.

 

Eerder op de dag was er opnieuw winst voor Danny Van Es en Zico V (Pavoni – F: H. Slagter) in de 1.15m rubriek. Ze kruisten de finish in 57.53 seconden en waren zo maar liefst ruim 8 seconden sneller dan Thibeau Spits en Cleostrade (Ginus – F: G.J. Vehof). Die kwamen aan de meet in 65.97 seconden. De 3de plaats was voor Laurie Leonard waardoor we hetzelfde podium kregen als gisteren. In tegenstelling tot gisteren kon Leonard vandaag wel rekenen op haar Eva Du Hameau Du Bois (Vigo D’Arsouilles – F: Luc – Romain Leroy - Delanaye). Ruben Van Dyck zette met Joline Van Het Exelmanshof (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Jos Ceyssens) de klok stil op 72.72 seconden en werd zo 4de. De top 5 werd vervolledigd door Astrid De Pauw en Katinka De Laubry (Ogano Sitte – F: Haras De Laubry), ze kwamen door de finish in 78.91 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions