Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2017 08:29 - Jumping

CSIO5* Barcelona: Opnieuw Eduardo Menezes

In Barcelona stond er gisteren enkel een 1.45m rubriek op het programma, althans wat het individueel programma betreft. De winst was net als donderdag in de openingsrubriek voor de Braziliaan Eduardo Menezes en de 13-jarige Oldenburger Caruschka 2 (Caspar). Ze finishten in 29.17 seconden en waren zo 48 honderdsten van een seconde sneller dan de Brit Guy Williams en zijn BWP-gefokte Casper de Muze (Triomphe de Muze – F: Marcel Van den Broeck) die 2de werden. De 3de plaats was voor Europees kampioen Peder Fredricson. Hij reed de 9-jarige H&M Carat Desire (Carinjo – F: Helmut Rohlfs) naar een chronotijd van 30.02 seconden. De Spaanse amazone Leticia Riva Gil bezette de 4de plaats met de SF-gefokte merrie Roanne de Mars (Kannan – F: SARL Haras des M), ze klokte af in 30.72  seconden en wist zo de Duitser Marcus Ehning met Calanda 42 (Calido I – F: Heinz Lorenz) nipt achter zich te laten.

 

Challenge Cup

 

Gisterenavond werd dan nog de Challenge Cup afgewerkt, de ‘troosting’ voor de landen die zich niet wisten te kwalificeren voor de grote finale van vanavond. De winst ging naar de Verenigde Arabische Emiraten met een teamtotaal van 3 strafpunten. Het team bestond uit Al Marri Abdullah Mohd met Sama Dubai Fbh (Stakkato), Al Muhairi Abdullah Humald met Cha Cha Cha 7 (Chacco-Blue), Al Hajri Mohammed Ghanem met Pour Le Poussage (Polytraum) en Al Qassimi Shk. Majid met Celtion (Indorado). Ierland werd 2de met een teamtotaal van 9 strafpunten, Brazilië 3de met een totaal van 11 strafpunten. 

TAGS   |   EDUARDO MENEZES   |   GUY WILLIAMS   |   LETICIA RIVA GIL   |   MARCUS EHNING   |   PEDER FREDRICSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions