Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/09/2017 21:28 - Jumping

CSI1* Lier: Danny Van Es ijzersterk!

Na de rubriek voor de 7-jarige paarden mochten om 15.00u ook de ruiters en amazones van de CSI1* er aan beginnen. De 1.15m openingsrubriek werd volledig gedomineerd door onze landgenoten. Zo ging de overwinning nipt naar Danny Van Es en de 13-jarige Zico V (Pavoni – F: H. Slagter). Hij kruiste de finish in 25.73 seconden en was zo amper 1 honderdste van een seconde sneller dan de jonge Thibeau Spits en de 10-jarige Cleostrade (Ginus – F: G.J. Vehof). Spits haalde met de merrie in juli ook al verschillende ereplaatsen in Knokke en hier in Lier. De 3de plaats ging naar Laurie Leonard en haar Moujik’s Boy Z (Moujik De Sohan – F: Nick Verlies) na een chronotijd van 27.75 seconden. Eddy Bols was de laatste Belg in de top 5, hij deed een beroep op de 11-jarige Trudy Van Overis Z (Tlaloc la Silla – F: Gerald Lenaerts) en zette de klok stil op 29.22 seconden. De Brit Max Routledge vervolledigde de top 5 met zijn 7-jarige Sandro’s Boy Z (Sandro Boy).

 

In de 1.25m rubriek die hier op volgde was het opnieuw Danny Van Es die het Belgische volkslied liet klinken, ditmaal met de 8-jarige Cliffhanger VM Z (Clinton – F: Stal Van Meer). Hij klokte af in 25.55 seconden en was zo bijna 2 seconden sneller dan Laurie Leonard, die zo ook een 2de klassering beet had. Zij deed een beroep op de 10-jarige merrie Butterfly De Momalle (Canturo – F: Jacques Melon). Ook de Brit Max Routledge klasseerde zich een 2de keer, hij werd 3de met Diarados Boy (Diarado) na een chronotijd van 28.90 seconden. De 4de plaats was voor de Fransman Frederic Berthelot en E.Landgraf (Verdi). Hij finishte in 29.26 seconden en wist zo net de Estse amazone Margareth Eikner met Madzil (Dzahil) voor te blijven. 

TAGS   |   DANNY VAN ES   |   EDDY BOLS   |   LAURIE LEONARD   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions