Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2017 14:08 - Jumping

Gautcho da Quinta verhuist naar José Larocca

Catherine Van Roosbroeck weet ons te melden dat haar GP-paard Gautcho da Quinta de stallen van de familie Van Roosbroeck heeft verlaten. De zoon van Cicero Z werd verkocht aan de Argentijnse ruiter José Larocca die vanaf heden de teugels in handen zal nemen.

 

Van Roosbroeck leidde Gautcho helemaal zelf op en vormde gedurende 7 jaar een duo met de schimmelruin. Het hoogtepunt kwam er afgelopen zomer toen Van Roosbroeck met Gautcho verschillende malen deel uitmaakte van het Belgisch team in de landenwedstrijden en hier ook goede resultaten wist te behalen. Zo waren er onder andere foutloze rondes in de landenwedstrijden van St. Gallan, Roeser en Aken. Individueel werden ze ook nog 4de in de CSI5* GP van St. Gallan. Afgelopen weekend waren ze de grote afwezigen tijdens het Belgisch kampioenschap voor senioren in Lanaken.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions