Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2017 15:53 - Jumping

WK 6-jarigen: Caroline de Laet en Halland 3e

Met 40 combinaties waren ze in de finale 6-jarige paarden en daarvan deden het er maar liefst 20 foutloos. 


Het was een super spannende barrage en het was uiteindelijk Gerard O’Neill die zich net als vorig jaar Wereldkampioen 6-jarige paarden wist te kronen. Met veel risico reed hij overal de binnenbochten wat hem uiteindelijk een voorsprong van 2 seconden op de tweede opleverde. Columbcille Gipsy werd gefokt door Eamonn Murphy en is een afstammeling van Toulon uit ene Grundyman XX-moeder.  Halfbroer Cassanova is een BWP-gekeurde hengst die met Geert van Asten 1m45 sprong.

Tweede werd Harm Lahde met Oak Grove’s Darshan, een Diamant de Semilly-hengst die door Claire Gouin gefokt werd uit Shiva de Nantuel (Baloubet du Rouet) die met Eliott Deuquet 1.45m sprong. 

Plaats drie was overtuigend voor België en Caroline de Laet die met Halland van de Mispelaere (Hasall van de Mispelaere) een prachtige barrage liet zien. Caroline was daarnaast de enige Belgische die zich voor de barrage wist te plaatsen. Halland werd door Hengstenhouderij de Mispelaere (Joris Vermeulen) gefokt uit La Luna (Landsieger x Weltmeister). 

 

Vierde werd de Nederlander Steven Veldhuis met Graziano, een Baltic VDL-hengst in eigendom van VDL Stud. Vijfde werd Karen Rohde met Fendi ASK, een Favorit ASK x Carthago merrie uit de fokkerij van Stutteri ASK.

Ook Belgisch Kampioen Fauve DB en Caio Carvalho Filho wisten zich voor de barrage te plaatsen, maar moesten het genomen risico bekopen met een balk waardoor ze 12de eindigen. 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions