Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2017 14:04 - Jumping

WK 5-jarigen: Emma Rooms en Tigra worden 5de

In Lanaken is de Britse amazone Pippa Goddard met haar merrie Chilli vanmorgen wereldkampioen geworden bij de 5-jarige paarden. Van de 46 combinaties die aan de start kwamen in de finale wisten zich er 7 te plaatsen voor de barrage.

 

In de barrage reed Goddard met haar merrie Chilli (Colestus – F: Erich Schoch) naar een chronotijd van 36.79 seconden en verzekerde zich zo van de wereldtitel. Het zilver was voor de Duitser Felix Hassmann. Hij deed als laatste starter nog een ultieme poging met de Holsteiner hengst Quiwitino WZ (Quiwi Dream – F: Sören Von Rönne), maar kwam 10 honderdsten van een seconde te kort om Goddard van de troon te stoten. Het brons was voor de Duitse amazone Angelique Rüsen en de Holsteiner hengst Calvino (Castelan II – F: Hans-Hinrich Hansen). Zij kwamen aan de meet in een tijd 37.89 seconden. Ook de 4de plaats was voor Angelique Rüsen, dit keer met Westfaals-gefokte hengst Brunetti (Balous Bellini – F: Ludger Gripshöver). Zij finishten in 38.42 seconden en bleven zo onze landgenote Emma Rooms en Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z – F: Wilfried Rooms) voor, die knap 5de werden. 

TAGS   |   ANGELIQUE RüSEN   |   EMMA ROOMS   |   FELIX HASSMANN   |   PIPPA GODDARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions