Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2017 10:35 - Jumping

WK Z: Hens komt 0.3s tekort in troosting 5j

Ook de 5-jarige paarden kregen gisteren, in tegenstelling tot in de kwalificaties, een barema A rechtstreeks op tijd voorgeschoteld. Hierin zagen we een heel sterke prestatie van onze landgenoot Mathies Hens en de BWP-gefokte merrie Moncherie-K van ’T Kattenheye (Action Breaker – F: Tony Raman & Annemarie Strobbe). Zij finishten in een tijd van 59.74 seconden en kwamen daarmee 30 honderdsten van een seconde te kort voor de overwinning.Die moesten ze laten aan de Italiaan Daniele Cancogni met zijn Amalfi (Acorado). Zowel de 3de als de 4de plaats gingen dan weer naar Groot-Brittannië: Lola Wade reed haar Z-gefokte merrie Pina Colada Z (Plot Blue – F: Danny Telen) naar een tijd van 59.90 seconden, terwijl Charlotte Arnold met Leestone Blue Voltet (Plot Blue) aan de meet kwam in 60.31 seconden. Onze landgenoot Thomas Skilbecq bezette de 5de plaats met de merrie Zohra M Z (Zandor Z – F: Ferdinand Morre). Zij kruisten de finish in 60.49 seconden.

 

Andere Belgen die zich wisten te klasseren waren onder andere Valentijn de Bock met My Way B&V (Emerald van ’T Ruytershof – F: DB Horses VOF & Bart Van Poucke) op plaats 7. Deze My Way is een dochter van de merrie Incroyable de Muze (Nabab de Rêve), die momenteel te zien is onder het zadel van de Duitse ruiter Marc Bettinger. Verder zagen we ook nog Geert Van Rossem met de BWP-gekeurde hengst Mugano van Klapscheut (Ugano Sitte – F: Mivaro BVBA) op plaats 16, Belgisch kampioen Thierry Goffinet met Crush Second Life Z (Chellano Z – F: Thierry Hendrikx) op plaats 22, Lieven Devos met Cresswell LVP Z (Casall ASK – F: LVP Stables) op plaats 29 en Astrid Rooms met BWP-gefokte Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (Bamako de Muze – F: Johan Rooms-Vandenbranden) op plaats 33.

TAGS   |   CHARLOTTE ARNOLD   |   DANIELE CANCOGNI   |   LOLA WADE   |   MATHIAS HENS   |   THOMAS SKILBECQ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions