Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2017 17:31 - Jumping

GCT Rome: Lamaze in vorm

De Canadees Eric Lamaze heeft vanmiddag in het Italiaanse Rome opnieuw een overwinning aan zijn palmares toegevoegd!  Hij finishte met zijn 11-jarige Chacco Kid (Chacco Blue) foutloos in 68.61 en schreef daarmee de 2de ronde van de Global Champions League op zijn naam. Lamaze en Chacco Kid bevestigen zo hun uitstekende vorm want eerder deze maand werden ze ook al twee keer 2de tijdens de CSIO5* in het Canadese Calgary. De 2de plaats was voor de Britse ex-nummer 1 van de wereld Scott Brash. Hij reed Hello Forever (For Pleasure) naar een chronotijd van 69.40 seconden en bleef zo de Fransman Roger Yves Bost ruim voor.  Die kwam met de 14-jarige Pegase du Murier (Adelfos) aan de meet in 71.55 seconden. De Zwitser Martin Fuchs werd dan weer 4de met Clooney 51 (Cornet Obolensky). Hij kruiste de finish in 74.37 seconden en was zo amper 2 honderdsten van een seconde sneller dan de Zweedse amazone Evelina Tovek met haar Castello 194 (Cristallo).

 

Teams

 

De teamcompetitie werd gewonnen door Hamburg Diamonds bestaande uit winnaar Eric Lamaze met Chacco Kid en vice-Europees kampioen Harrie Smolders met Don VHP Z (Diamant de Semilly). Smolders kwam vandaag foutloos aan de meet in 76.33 seconden waardoor ze vandaag op een totaal kwamen van 0 strafpunten in 144.94 seconden. Met het resultaat van gisteren erbij geteld kwamen ze op een totaal van 8 strafpunten in 144.94 seconden. Miamy Glory, bestaande uit Scott Brash met Hello Forever en Denis Lynch met RMF Echo (Virus de Laubry), werd 2de met een teamtotaal van 9 strafpunten in 147.10 seconden. De 3de plaats was voor Valkenswaard United met een totaal van 12 strafpunten in 146.75 seconden. 

TAGS   |   ERIC LAMAZE   |   EVELINA TOVEK   |   MARTIN FUCHS   |   ROGER YVES BOST   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions