Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2017 23:20 - Jumping

CSIYH Moorsele: Julien Denaeyer 3de!

In ons land wordt er deze week naast de Wereldkampioenschappen voor jonge paarden in Lanaken ook nog internationaal gesprongen in het West-Vlaamse Moorsele. Starten deden ze daar  vanmorgen met de rubrieken voor de jonge paarden. In de openingsrubriek voor 5- en 6-jarige paarden ging de overwinning naar de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac. Ze reed haar 6-jarige KWPN-gefokte Gradetty (Crespo VDL), met wie ze in mei al verschillende ereplaaten wist te behalen in Opglabbeek en Lier, naar een chronotijd van 41.73 seconden. De 2de plaats voor de Fransman Gilles Murigneux en zijn Freud Del Cabanon (Filou de Muze). Zij kwamen aan de meet in 42.88 seconden en bleven daarmee onze landgenoot Julien Denayer en Cronos DDT Z (Canabis Z) voor. Die finishten in 43.42 seconden. De Nederlander Vincent Voorn werd dan weer 4de met zijn Ginger Ale (Tyson). Zij kruisten de finish in 44.91 seconden en waren daarmee 9 honderdsten van een seconde sneller dan de Brit Nick Benterman met Starouge (Stakkatol).

 

In de rubriek voor 7-jarige paarden ging de winst naar Frankrijk! Het was Florent Jeannin die als snelste door de chrono kwam met de SF-gefokte merrie Anouchka Du Lys (Landsturm). Hij zette de klok stil op 38.71 seconden en hield zo onze landgenoot Cederick Deknudt met Fantasy Van De Windeweg (Numero Uno) achter zich. Die kwam aan de meet in 39.14 seconden. De 3de plaats op het podium was voor de Brit Nick Benterman . Hij kruiste met zijn Chaccarino (Chacco Blue) de chrono in 39.68 seconden en was zo 14 honderdsten van een seconde sneller dan zijn landgenote Jessica Dimmock met Billy in Fashion (Billy Congo). De top 5 werd vervolledigd door onze landgenote Nadège Janssen en haar Floris (Darco).

TAGS   |   CEDERICK DEKNUDT   |   JULIEN DENAEYER   |   NADEGE JANSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions