Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2017 22:22 - Jumping

WK 6-jarigen: Net niet voor Malherbe…

Net als de 7-jarigen kregen ook de 6-jarigen vandaag een barema A rechtstreeks op tijd voorgeschoteld. Hierin zagen we een heel goede prestatie van onze landgenote Cassandre Malherbe en de SBS-gefokte Fee van het Cauterhof (Bamako de Muze). Ze finishten in een tijd van 58.32 seconden en moesten met die tijd enkel de Ier Michael Pender (foto) laten voorgaan. Die zette met zijn MHS High Hopes (Quidam Junior) de klok stil op 57.25 seconden en greep zo de overwinning. De 3de plaats was voor de Fransman Thomas Rousseau met de SF-gefokte Big Star Des Forets (Untouchable  M). Hij kwam aan de meet in 58.80 seconden en was daarmee 14 honderdsten van een seconde sneller dan zijn landgenoot Benjamin Negron en Beau Geste Des Forets (Ready Boy Des Forets*HN). De Italiaan Samuele Maestri bezette de 5de plaats met de ook al SF-gefokte Baltimora du Sud (Helios de la Cour II) na een chronotijd van 61.59 seconden.

 

Andere Belgen die zich in deze 2de kwalificatie wisten te klasseren waren Nico Baerts met Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago) op plaats 6, Nathan Budd met Cashpaid J&F (Casall ASK) op plaats 7, Yves Vilain met Freesby de Vy (Deister) op plaats 13, Gilles Dunon met Louis Vuitton vd Wouwerse Veld (Thunder Van De Zuuthoeve) op plaats 20, Dieter Laheyne met Fantasie VHW Z (Filou de Muze) op plaats 23, Maarten Driessen met Diamara Z (Diarado) op plaats 28, David Malfait met Louis Z (Levisto Z) op plaats 33, Caroline de Laet met Halland van de Mispelaere (Hasali van de Mispelaere) op plaats 36, Stephanie Vermeulen met L’Etoile van’t Meulenhof (Bamako de Muze) op plaats 43, Vicky van de Poel met La Costa (Gitano Van Berkenbroeck) op plaats 49, Boy-Adrian van Gelderen met Grace Kelly (Eldorado van de Zeshoek) op plaats 54, Geert Adriaensen met Zeppelin du Sud Z (Zirocco Blue) op plaats 55, Walter Lelie met Le Diamant Horta (Diamant de Semilly) op plaats 56, Pascale Haep met Lola HH (Lordanus) op plaats 59, Thomas van Minnebruggen met Axel 111 Z (Action Breaker) op plaats 61 en Mike van Olst met Solid Gold (Stakkato Gold) op plaats 62.

 

TAGS   |   CASSANDRE MALHERBE   |   NATHAN BUDD   |   NICO BAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions