Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2017 18:28 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Grote Prijs voor Brazilië

Op de slotdag van Bonheiden werd met het 1.35m begonnen en hier was België goed in vorm! Brecht Goossens, die eerder deze week met The Freak 3 al een proef won, wist ditmaal met Filesto van de Herkkant (Oklund) de overwinning binnen te halen. Tweede werd Gilles Dunon met Jango S (Winningmood). Angelica Augustsson Zanotelli finishte met Casanova Z (Coltaire Z) op een derde plaats. Plaats vier en vijf was voor Nederland: Jarno van Erp was met Bon Giorno Go (Tygo) sneller dan Sabrina van Rijswijk met Homer de Muze (Nabab de Reve). 

 

Het was vervolgens uitkijken naar de Grote Prijs en daarin zette Caio Carvalho Filho zijn sterke prestaties van de afgelopen dagen gewoon verder. Hij was met Jet Set DB (Ogano Sitte) in een barrage van vijftien het snelste. Tweede plaats ging naar Julio Arias met Reggae du Tillard, een zoon van Jarnac waarmee hij in Beervelde ook al eens tweede werd in het 1.50m.  De Hollandse Bianca Schoenmaker volgde met Daylight HDH (Ustinov), met wie ze vorige week de Grote Prijs van Roosendaal won, op plaats drie. Patrick Lemmen werd met Ideaal (Andiamo) net als in de kwalificatie vierde. Douglas Lindelow volgde met Zacramento (VDL Cardento), met wie hij op het EK te Göteborg aan de start kwam, op plaats vijf.

Beste Belg was Gregory Wathelet die met de 9-jarige Leicester zesde finishte. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions