Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2017 18:18 - Jumping

CSI1* Bonheiden: Opnieuw Margot Alongi!

Dag 4 van de internationale jumping in Bonheiden startte gisterenmorgen met de 1.15m rubriek van de CSI1*. Daarin was de winst opnieuw voor onze landgenote Margot Alongi  en haar Eiralys Du Miclot (Belitys De La Demi-lune). Ze finishte in de barema A 2 fasen special in een tijd van 30.21 seconden en mag zo na 2 overwinningen en een 3de plaats terugblikken op een uitstekend concours! De 2de plaats was voor de Britse amazone Olivia Skinner. Ze reed haar Sir Henry IV (Concorde) naar een chronotijd van 30.94 seconden en was zo net iets sneller dan Maxine Gaelens. Die kwam na haar 2de plaats van woensdag vandaag aan de meet in 31.32 seconden met haar Jeandoctro Deceuninck (Indoctro). Ook de rest van de top 5 was Belgisch met Melissa Laenen en Firenze Van De Withoeve (Eros Platiere) op plaats 4. Zij kwamen aan de finish in 31.34 seconden en bleven zo Valentina Hoeben en Cherie (Verdi), die woensdag de 1.10m rubriek wonnen, voor.

 

In de 1.25m rubriek die op het middaguur aanving ging de overwinning opnieuw naar de Britse amazone Chloe Winchester. Ze kruiste met haar 9-jarige Dolanda (Ultimo) de finish in 55.15 seconden en was daarmee ruim 3 seconden sneller dan haar landgenoot Ales Bishop die 2de werd. Bishop, die vorige week in Moorsele ook al eens 3de werden, reed zijn Baquito (Sydney) naar een chronotijd van 58.92 seconden. De 3de plaats was voor Nederland met Maaike Ten Berg-Bijlsma en de 7-jarige Fresco Blue (Zirocco Blue). Zij haalden de meet in 60.37 seconden en waren zo 8 honderdsten van een seconde sneller dan landgenoot Jarno Van Erp met zijn 8-jarige Eminea (Namelus R). De top 5 werd vervolledigd door onze landgenote Eliane De Beule met de 11-jarige Girlybet R (Querlybet Hero). Zij finishte in een tijd van 61.34 seconden. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions