Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2017 18:11 - Jumping

CSI Bonheiden: GP-kwalificatie voor Arroyave

In de CSI3* kwalificatie voor de Grote Prijs was het Dayro Arroyave die met Carla (Casall ASK) de concurrentie te snel af was. Tweede plek ging naar Abdel Said met Jumpy van de Hermitage (Toulon). Ook de derde plek was voor een Toulon-afstammeling, namelijk Francois Mathy Jr met Cassis van de Kranenburg, die in mei met Hendrik Denutte in het zadel de CSI2* Grote Prijs van Lier won. Patrick Lemmen werd met Dadullah (Wittinger VDL) vierde; hij was 5 honderdste van een seconde sneller dan David Simpson met Fiona v/h Lemmenshof (Nonstop).

 

In het 1m40 van zaterdagochtend ging de overwinning naar Brazilië. André Reichmann wist met Calviska de la Falize Z (Calvados Z) de winst uit de handen van Caio Carvalho Filho te houden. Caio won daags tevoren namelijk al het 1.40m met Jack Russel DB (Toulon). Nicole Pavitt werd met Fabrice van Overis Z (For Pleasure) derde, terwijl Katharina Offel met Casper J&J (Cicero Z van Paemel) vierde werd. Julian Kraay sloot de top vijf af met Wings, een Lupicor-zoon. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions