Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/09/2017 22:14 - Jumping

CSI2* Jardy: Belgen in topvorm!

In Jardy begonnen ze vandaag aan hun internationale concours. In het CSI1* 1m20 werd Patrick Guillaume derde met zijn Ogano Sitte-merrie Elegance du Buisseret. Winst ging naar de BWP-gefokte Jivaro van de Hermitage (Toulon) met Alexandre Leriche. Tweede plaats was er voor Clarance Gendron met Rodrigo (Calato). Ook de Belg Luc Willaumez reed foutloos met zijn Nonstop-merrie Loren Saint-Benoit, maar was met zijn tijd pas goed voor een 23ste plaats. 

 

In de CSI2* 1m40 wist Luc Willaumez met zijn Radcliffe de la Causerie, een Kashmir van Schuttershof-merrie, te winnen. Hij was zo sneller dan Edouard Coral met Quokin du Moulin Vent (Elan de la Cour). Derde werd Alexandre Leriche met Tel Elu de St Simeon (Kannan). Ook François Bossu reed foutloos in deze proef maar werd door een tijdfout met Botero de Hus (Balthazar) pas 23ste. 

 

In het CSI1* 1m30 wist Patrick Guillaume opnieuw foutloos te rijden waardoor hij derde werd met Fleur de Laubry (Lux Z). Winst ging naar Edward Levy met Quina (Quo Vados) terwijl plaats 2 en drie bezet werd door Raphael Goehrs. Hij was met het paard Tilbury du Chenoi (Nestea de Courcel) 3 hondersten van een seconde sneller dan met Kwikly (Grand Cru vd Vijf Eiken). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions