Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/09/2017 21:42 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Eerste ranking voor Veniss

Gisteren werd door hevige regenval de eerste Longines Rankingproef in Bonheiden verplaats naar vandaag. Er werd gestart met een 1m35 proef waar Chloe Winchester duidelijk een maat te groot was voor de concurrentie. Met haar paard Sportsfield Our Clare (Newmarket Venture) was ze maar liefst 7 seconde sneller als de Franse Sophie Michiel die met de BWP-gefokte Heaven Hill (Nonstop) tweede werd. Derde plaats was er voor Angelica Augustsson Zanotelli met Casanova Z (Coltaire Z). Vierde werd Julian Kraal met Djin Djin (Phin Phin). Beste Belgische prestatie was er voor Marthe van Gorp die met Vesper Lynn DH Z (Va Vite) vijfde werd. 

 

Het 1m40 werd gewonnen door Caio Carvalho Filho met Jack Russel DB (Toulon). Met deze Jack Russel wist hij de afgelopen twee maanden 3 proeven te winnen en daarnaast 3 keer een 2de en éénmaal een derde plaats te behalen. Tweede plaats was er voor Sven van Dijck met Capiche ‘Ter Elzen’ (Bamako de Muze). De Nederlandse Bianca Schoenmakers reed opnieuw in de prijzen en werd 3de met Elmo (Larino). Simon Morssinkhof werd met Perigrosso (Perigueux), net als op het EK Junioren, vierde. Anthony Wellens wist met Domenco (Jumex Sport Cornet’s Stern) de top vijf te vervolledigen. 

 

Daarna was het tijd voor de eerste Grand Prix kwalificatie over een hoogte van 1m45 en daarin wist Pedro Veniss met Anaya Ste Hermelle (Andiamo Z) de maximale rankingpunten te behalen. Hij was net iets sneller dan Ann Carton-Grootjans met Irvine Ter Doorn, die ook al in Zandhoven een tweede plaats in het 1m45 wisten te behalen. Katharina Offel werd met Amarit d’Amour (Ashby), de halfbroer van Daniel Deusser’s Cornet d’Amour, derde. Vierde werd Patrick Lemmen met Ideaal (Andiamo Z). Eduardo Mota Ribas Carlos werd met Evanco vh Weidse Hof (Vancouver d’Avray), die in Brussel nog door Adir Abreu Junior gereden werd, vijfde.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions