Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2017 19:48 - Jumping

CSI1* Bonheiden voor Nicolas Leemans

Vandaag kwamen de ruiters en amazones van de CSI1* opnieuw aan de start. Dit keer was het Nicolas Leemans die met de 7-jarige Kartouche van de Plantaanhoeve (Heartbreaker) de overwinning wist te verzekeren. De tweede plaats was voor Valerie Yannart en Esmeranda (Espri), die gisteren nog 5de werd. Victor Vlerick bezette met Jaguar d’Avontuur ter Linden (Thunder van de Zuuthoeve) de derde plek. Deze Jaguar is de halfbroer van H&M Forever d’Arco ter Linden en van Amaretto d’Arco. De vierde plek ging naar de Braziliaanse Karina Rocha Mello met Bentley (Cardento).  Vijfde werd Bart Vanderstraeten met Calexico Z du B&A, deze 6-jarige Clinton I werd als veulen verkocht op de Flanders Foal Auction.

 

De tweede proef van de CSI* werd vandaag over een hoogte van 1m30 verreden en daarin was het de Britse Chloe Winchester die met Dolanda (Ultimo) net iets sneller was dan Margot Alongi, die vorige week met Raclab II G (Cesano II) al goed was voor een 3de plaats tijdens CSI2* Moorsele. Gedeeld derde werden de Nederlanders Lars Kersten met Dora de Ness (Nabab de Reve) en Maaike Ten Berg-Bijlsma met Fresco Blue (VDL Zirocco Blue). De top vijf werd vervolledigd door Matthew Sampson met Ragga Muffin (Calvaro Z).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions