Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2017 19:45 - Jumping

CSIYH Bonheiden: De Wachter oppermachtig

Op de tweede dag van jumping Bonheiden was het opnieuw Marjan De Wachter die oppermachtig was! Nadat ze gisteren al met haar L’Arcotique Van ’t Meulenhof (Bamako de Muze) won bij de 5 & 6-jarige paarden, deed ze het vandaag nog eens fijntjes over. Met L’Arcotique was ze vandaag zelfs 2,5 seconde sneller dan nummer 2 en die plaats was ook voor Marjan De Wachter maar ditmaal met Gute Tochter, een Der Senaat-dochter uit Halloween Site die met Katie Gygax internationaal 1.45m sprong. De derde plaats was voor de Nederlandse Bianca Schoenmakers met Cream Couleur Z (Cream on Top). Een gedeelde vierde plek was er voor Nicole Pavitt met Goldstar (Tangelo van de Zuuthoeve) en Gilles Dunon met Louis Vuitton van de Wouwerse Veld (Thunder van de Zuuthoeve).

 

Bij de 7-jarigen was het de Braziliaanse Marlon Modolo Zanotelli die nipt sneller was dan David Malfait. Marlon had voor de overwinning beroep gedaan op VDL Friso SMH, een zoon van Bugatti VDL die in Valkenswaard al eens de finale van de 7-jarige paarden wist te winnen. David Malfait deed dan weer beroep op Check Point Z (Cicero Z van Paemel), die vorige maand in Lier bij de 7-jarigen won. Nicole Pavitt werd met Cornet (Colestus) gisteren al eens 4de en kon vandaag opschuiven naar een 3de plaats. De vierde plek was vandaag voor Kevin Olsmeyer met Frascati (Bustique). De top 5 werd vervolledigd door de Franse Maxime Rius met Casque Blue (Chacco Blue). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions