Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2017 15:35 - Jumping

Belgische podiums in CSI1* Bonheiden

Ook de ruiters en de amazones van de CSI1* begonnen gisteren al aan hun internationale jumping van Bonheiden. De 1.20m openingsrubriek werd volledig gedomineerd door onze landgenoten. Het was Steve Auwers die met zijn Checker 27 (Chico’s Boy) als snelste door de chrono kwam. Hij finishte in 27.96 seconden en voegde zo een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe. De 2de plaats was voor Marthe Van Gorp en haar 11-jarige Lajolie 3 (Landfuerst), met wie ze in Knokke ook al 2 rubrieken wist te winnen. Ze kwam aan de meet in 28.39 seconden en bleef zo Margot Alongi met Eiralys Du Miclot (Belitys De La Demi-lune) voor. De top 5 werd vervolledigd door Arnaud Doem met Elysa Du Fleury (Fidjy Du Fleury) en Dylan Van Belle met Cequitta W Z (Cardento).

 

Ook in de afsluitende 1.10m rubriek kregen we een Belgisch podium met op kop Valentina Hoeben en haar 10-jarige Cherie (Verdi). Ze zette de klok stil op 27.87 seconden en was zo 23 honderdsten van een seconde sneller dan Maxine Gaelens met haar BWP-gefokte Jeandoctro Deceuninck (Indoctro), die vorige maand in het Nederlandse Roosendaal ook al verschillende ereplaatsen wist te behalen. Melissa Laenen kwam met Firenze Van De Withoeve (Eros Platiere) aan de meet in 28.79 seconden en vervolledigde het podium. De Mexicaan Mauricio Huesca Perez bezette de 4de plaats met de BWP-gefokte L’Ordevie Van ’t Lief-Kozen (Nonstop) na een tijd van 32.18 seconden, net voor Valerie Yannart met haar Esmeranda (Espri).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions