Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2017 21:20 - Jumping

CSI Moorsele: Koen Vereecke wint weer

Op de laatste dag van de CSI* 1.30m werd de top 3 ingepalmd door Frankrijk. Christel Boulard was met haar Up’silon du Lys (Berlin) sneller dan Paul Lescaillet met Viacinte de Montsec (Dollar du Murier). Derde werd Edouard Mathe met de SF-gekeurde hengst Taxi Driver (Quidam de Revel), die dan weer de broer is van Orient Express HDC. Max Routledge en Firkov du Rouet (Baloubet du Rouet) werden vierde. Beste Belg werd Jelle Hoorens met Gemmeric vd Wellington (Berlin) op een vijfde plaats.


De CSI2* 1.35/140m werd opnieuw gewonnen door Joe Whitaker met Lavarno (Locarno 62). Met Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly) wist Koen Vereecke tijdens de CSI2* in Opglabbeek alle drie zijn proeven te winnen, maar in Moorsele moest hij genoegen nemen met een tweede plaats. Nicole Pavitt werd met Gemmarco 16 (Unbelievable Darco) derde. Ook de vierde plek was voor Engeland met Louise Saywell en Excelibur (Vermont). Plaats 5 was opnieuw voor België en Marine Scauflaire met Sansouci de Timmont (Fidji di Fleury).

 

In de finale van de 7-jarige was het Koen Vereecke die er met de winst vandoor ging. Daags tevoren werd hij al derde met QP Castellane (Casall ASK), dit keer won hij! Nicole Pavitt werd met Cornet (Colestus) voor de tweede dag op rij tweede. Een derde plek was er voor Bjorn Vandenbossche met Kandora (Berlin). Plaats 4 en 5 ging opnieuw naar Engeland met Louise Saywell en Sultanah (Quintus), een half-zus van Sultan die internationaal 1m60 sprong met Abdullah Waleed Alsharbatly, en Mark Armstrong met de Belgisch gefokte Kikidie van ’t Eigenlo (Echo van ’t Spieveld).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions