Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2017 21:13 - Fokkerij

Horseman Elite Auction is schot in de roos

De Horseman Elite Auction, georganiseerd door Flanders Mare Auction en Auction Antwerp, kon terecht een succes genoemd worden. De paarden werden meer dan vlot verkocht.

 

Flanders Mare Auction leverde 12 merries die allemaal verkocht werden en waarbij Kornetta d’Heyboght de veilingtopper werd. Zij werd voor 42.000 euro verkocht, een koopje als u weet dat deze 7-jarige Cornet Obolensky-merrie drachtig is van Diamant de Semilly én een veulen van For Pleasure aan de voet had.  

 

Voor 30.000 euro werd het duurste veulen Red Rose EH, gefokt door stal Eurohorse. Deze Kentucky van ’t Ruytershof x Darco-merrie is een dochter van Carrera de Muze, zelf actief op 1.60m en werd verkocht aan Muny Sunk Stables. Rhea van de Pereboom, een Chatman x Randel Z-merrie en dus dezelfde afstamming als wijle Gines van de Klundert, werd verkocht aan de familie Morssinkhof en was het tweede duurste veulen. Voor 15.000 werd Royal Grey L3B, een Cicero Z x Berlin-hengst het derde duurste veulen.


Bij de 3-jarige was het dan weer Elite de Ponts die voor de hoogste prijs verkocht werd. Deze 3-jarige Malito de Reve-merrie sprong met veel elektriciteit en bracht zo 40.000 euro op.

 

Ook werden er twee embryo’s geveild, hier was de Emerald van ’t Ruytershof x Kannan het duurst met 22.000 euro. Deze Kannan-merrie is niemand minder dan Kismet 50, die vroeger op het hoogste niveau actief was met Candice King en Meredith Michaels-Beerbaum. De avond begon emotioneel want Harrie Smolders bood voor Norah zijn Longines horloge en deken, gewonnen tijdens de LGCT in Chantilly, aan. Met de 7.000 euro zal Harrie ervoor zorgen dat voor mama Heidi het leven een stukje draaglijker wordt in deze zware, en ook dure, tijden. Wie gisteren niet kon meebieden maar alsnog wens te doneren kan dat online.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions