Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/03/2017 09:13 - Algemeen

Willy Naessens Hat Trophy

Dinsdag was het weer Waregem Koerse en wat een editie! Onder een stralende hemel mochten we weer de meest vooraanstaande zakenmensen, politiekers en enkele bv’s verwelkomen in de Willy Naessens-tent.

 

Alle dames met hoeden streden weer voor het felbegeerde kroontje van de Willy Naessens Hat Trophy. De professionele jury had het dit jaar niet makkelijk. Voorzitster Mieke Bouve moest dit jaar de beslissing nemen met mede-juryleden Aïsha Van Zele, Miss België Romanie Schotte, Eveline Cannoot, de winnares van vorig jaar Ann Verlinden, …

 

Dit jaar hadden we een nieuwe hoofdprijs, een juweel ter waarde van € 10.000 geschonken door Juwelier Bourgois i.s.m. Antonellis. Het was de ‘taartenhoed’ van Sophie Seyns uit Lauwe die, volledig overdonderd, het juweel in ontvangst mocht nemen.

 

Wist je dat Willy Naessens vorige dinsdag € 20.000 wegschonk aan goede doelen??
Willy Naessens zelf schenkt 5 cheques van elk € 1.000 aan de winnaressen van de Willy Naessens Hat Trophy. Die cheque mogen ze op hun beurt schenken aan een goed doel van hun keuze. De opbrengst van de champagne en oesterverkoop gaan integraal naar een ander goed doel dat Willy Naessens al jaar en dag steunt, de stichting Sofhea. Sofhea gebruikt het geld om de navelstrengbloedbank verder uit te bouwen en stamceltransplantaties voor mensen met vaak levensbedreigende bloedziekten te bekomen. Elk jaar bedraagt deze opbrengst ongeveer € 6.000.

 

Dit jaar werd ook een schilderij per opbod verkocht voor een goed doel, Pelicano. Het schilderij werd voor maar liefst € 9.000 verkocht! Pelicano voorziet in de basisbehoeften van Belgische kinderen die in armoede leven, vaak bij u om de hoek. De hulp is heel direct: warme maaltijden, dokter- of tandartsbezoeken, gepaste kledij, schoolgerief, lidgeld, deelname kamp, … Dingen die eigenlijk voor elk kind vanzelfsprekend zouden moeten zijn.

 

Willy Naessens schenkt elk jaar meer dan € 100.000 aan goede doelen !!

TAGS   |   STROHOEVE   |   WILLY NAESSENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions