Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2017 08:22 - LRV

Kester maakt zich op voor de grootste hippis

Op 17 en 24 september is het zo ver. Het Pajottenland verwelkomt de paarden, pony’s en hun respectievelijke ruiters van de Landelijke Rijvereniging (www.lrv.be).

 

De LRV club Heideruiters Kester (www.lrvkester.org) staat in voor de organisatie van 2 grootse tornooien.

 

Op zondag 17 september verwelkomen zij de beste LRV ruiters en paarden van Vlaams Brabant om tijdens het Provinciaal tornooi te strijden voor hun selectie voor het nationaal tornooi. 

Op zondag 24 september zullen een 1000-tal ruitertjes met hun pony’s trachten hun nationale selectie om te zetten in een nationale kampioenstitel.

 

Beide tornooien bieden toeschouwers een unieke kans om alle aspecten van de paardensport voor jong en oud te komen bewonderen. Zowel voor paardenliefhebbers als voor totale leken valt er die dag heel wat te beleven. 

Voor kinderen is vooral het nationale ponytornooi een opsteker. Je kan een hele dag genieten van jonge ruitertjes die met hun pony’s strijden in verschillende disciplines: jumping, individuele dressuur en groepsdressuur. 

 

Naast het klassieke wedstrijdschema met de nodige sensatie, staan er ook nog andere activiteiten op het programma: de parade, pony-spelletjes, pony-ritjes voor bezoekende kinderen en andere kinderanimatie.

 

Ponyclub Heideruiters Kester – www.lrvkester.org 

Perscontact: Luc Vanhecke (lrvkester@gmail.com - 0476 449 239)

 

In bijlage de affiche

 

Documenten :
Final lres affiche.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions