Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/08/2017 23:11 - Jumping

CSIO5* Gijon: Catherine Van Roosbroeck 3de

Onze landgenote Catherine Van Roosbroeck is vanmiddag met haar Gautcho Da Quinta (Cicero Z) knap 3de geworden in de 1.60m hoofdrubriek in het Spaanse Gijon. Slechts 8 van de 59 starters wisten alle balken in de lepels te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage.
In die barrage was het de Franse topruiter Kevin Staut die met zijn BWP-gefokte hengst For Joy van ’t  Zorgvliet HDC (For Pleasure) als snelste door de finish kwam. Hij klokte af in 48.41 seconden en was zo bijna een seconde sneller dan de Nederlander Jur Vrieling met Zypern III (Casall), die gisteren ook al 5de eindigde in de 1.40m openingsrubriek. Van Roosbroeck kwam aan de meet in 49.99 seconden en vervolledigde de top 3. De Brit Keith Shore kreeg met Mystic Hurricane (Tornado) een puntje tijd aangerekend en werd 4de, de Nieuw-Zeelandse Samantha McIntosh met Check In (Cordalme Z) 5de.

 

In de 1.40m rubriek bleef de winst in Spanje met Paola Amilibia en haar 16-jarige Notre Star de la Nutria (Quick Star). Zij finishte in 91.94 seconden en bleef zo de Britse Laura Renwick met de 9-jarige Dominant H (Heartbreaker) voor. De Nederlander Jur Vrieling werd hier dan weer 3de met Silverstras (Quantum). Hij zette de klok stil op 32.33 seconden. De Colombiaan Dayro Arroyave met Koriano van Klapscheut (Lord Z) en de Ier David Simpson met Starfighter (Stalypso) vervolledigden de top 5.

TAGS   |   CATHERINE VAN ROOSBROECK   |   JUR VRIELING   |   KEVIN STAUT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions