Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2017 11:50 - Algemeen

BWP eliteveulen te koop

Waag uw kans om dit unieke BWP Eliteveulen te kopen !
Ratino KN "Ter Beuken" werd 7de van de 106 hengstenveulens tijdens het BWP nationaal veulenkampioenschap op 26/08/2017 en won eerder al de gewestelijke prijskamp in Moerbeke Waas.

Dit bruine hengstveulen stamt af van Gino H x Berlin x Lord x Farnese en wordt verkocht tijdens Auction-111. Vader Gino H is een broer van de legendarische hengst Hickstead van Eric Lamaze en eindigde 6de op het Belgisch Kampioenschap voor 6-jarige springpaarden afgelopen week in Gesves nadat hij alles foutloos sprong. De vader van de moeder is Berlin die op het hoogste niveau sprong en de vader is van verschillende Grand Prix-springpaarden.

De moeder komt uit de Holsteinerstam 890 (klik hier). Uit deze stam komen verschillende goedgekeurde hengsten (Capone, Cesano, Claudino, Lorthello, Estoban,...) wat de beste perspectieven biedt voor deze Ratino KN "Ter Beuken"!
 

Klik hier om online te bieden !

 


- Video nationaal veulenkampioenschap
- Video 2

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions