Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/08/2017 12:15 - Jumping

CSI1* Zandhoven: Winst voor Vandergeeten!

DJ 2Empress maakt indruk! Met haar hengst Attack Z (Aertbreaker) wist Charline Vandergeeten gisteren de CSI1* 1m10, gesponsord door hengstenhouderij De Zuuthoeve, te winnen. Ze wist zo Nathalie de Martin met Vaciende (Hors La Loi II) voor te blijven. Derde plaats was er voor Coline Brants met Kaprice Z (Kashmir Van Schuttershof), die dan weer een fractie sneller was dan Axelle Druyts met Boalt Grandato (Grandeur). De vijfde plaats was er voor Berenice Laurent met Day Dream IV (Ublesco).

In de 1.20m van de CSI1*, gesponsord door Asap Trainingen, was het de Zwitserse Clara Bruchez die met de overwinning aan de haal ging. Met Classic Chocolate (Colander N) was ze 0,35 seconde sneller dan de Franse Brendan Pennarun met Amikacine de Roxa (Linie). Plaats 3, 4 en 5 waren wel voor België: Dieter Vermeiren was met Marco vd W Heihoeve Z (Mr. Blue) een fractie sneller dan Olivier Boudewyns met Fun de Calissanne (Spotlight). Melissa Laenen sloot met Firenze van de Withoeve (Eros Platiere) de top 5 af.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions