Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2017 21:44 - Mennen

Neerpelt, Keuring Arabo-Friezen - 7 oktober

Arabo-Friese hengsten - en stamboekkeuring - Neerpelt - 7 oktober 2017

 

Zaterdag 7 oktober heeft in Neerpelt, op de terreinen van fok- en sportstal Jelle's Home, de jaarlijkse keuringsdag plaats van het Europese-Arabo-Friezen Stamboek.

 

In de voormiddag worden Arabo-Friese hengsten voorgebracht voor opname in het hoofdstamboek. Ook veelbelovende hengsten met gekende afstamming die een minimum van 30% Fries bloed voeren én afstammen van één van de rassen erkend door het stamboek: Zuiver Arabier, Shagya Arabier, Anglo Arabier, PRE ( Pura Raza Espagnola) , Lusitano, Lippizaner, Kladruber, Orlof , Morgan, Hackney en warmbloed, zijn welkom voor opname in het Sportboek/Testboek. 

 

In de namiddag verschijnen de veulens voor de premiekeuring in de ring en als afsluiter gaat alle aandacht naar de 3 jaar en oudere merries en ruinen voor opname in het stamboek en/of eventueel predicaat toekenning of verhoging.

 

De ganse dag zijn er demo's met Arabo-Friese paarden en voor de liefhebbers worden er Arabo-Friese veulens en paarden te koop aangeboden.

Iedereen welkom bij Jelle's Home in Neerpelt!

 

Extra info: www.eafs.be

Foto's :
TAGS   |   EAFS   |   JELLE'S HOME

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions