Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2017 09:15 - Fokkerij

Fokkerijhart klopt dit weekend in Pulderbos

Het eerste weekend van augustus staat sinds vele jaren met stip genoteerd in de agenda van tal van fokkers. BWP Gewest Broechem organiseert dat weekend immers, ondertussen reeds voor de dertiende keer, het Antwerps Veulenkampioenschap. De organisatie mag dit jaar bijna 200 veulens ontvangen! 
 
Traditiegewijs worden dan de startlijsten een keer onder de loep genomen en mogen we trots zijn op onze fokkers. Er is een grote spreiding in het gebruik van de hengsten. Maar als er dan toch uitschieters zijn in aantallen, dan zijn het de jonge, aankomende talenten! Zo zien we van Le Bleu Diamond niet minder dan 15 ingeschreven veulens. Andere uitschieters zijn Kaiser van het Lambroeck (10) en Nixon van het Meulenhof (8).
 
Bij de dressuurveulens is de hengstenkeuze meer gespreid, al zien we daar toch ook weer een uitschieter met Thorgal Biolley.
 
Het kampioenschap begint om 10u met de jongste springveulens. Aansluitend zullen de ponys en de dressuurveulens gekeurd worden. Omstreeks 14u30 zijn de finales gepland. 
 
De startlijsten zijn via onderstaande link te raadplegen:
 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions