Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2017 09:54 - Algemeen

BWFA VEILING - TOPSPORT BINNEN HANDBEREIK

Bij de aanvang van elke selectie is steeds afwachten wat voor veulens er zich gaan aanbieden want uiteindelijk wordt op dat moment al voor een stuk bepaald wat het resultaat van de veiling gaat zijn en bij BWFA wordt de lat hoog gelegd omdat we dat vandaag ook aan onze reputatie en onze klanten verplicht zijn.
In 2016 lag de gemiddelde prijs op 22.500 Euro en dat creëert verwachtingen voor je volgende editie dus moet je op de selectie werkelijk het onderste uit de spreekwoordelijke kwalitatieve kan halen.

De fokkers hebben ons dit jaar niet teleurgesteld, in tegendeel zelfs want de gemiddelde kwaliteit op de selectie is nog nooit zo groot geweest als dit jaar.
De top is nog nooit zo breed geweest met een collectie veulens die zowel op papier als in de realiteit tot de beste van hun generatie behoren. Met ronkende namen aan vaderszijde als Darco, Casall, Cornet Obolensky, Comme Il Faut, Kannan, Alicante, Diamant de Semilly enz.

Maar ook de moederstammen behoren tot de beste in Europa, met directe moederlijnen zoals die van Cornet Obolensky, Fine Kiss, Toulon, Grand Cru vd Rozenberg, Sapphire, Fantomas de Muze, Electra vh Roosakker, Domino, Elvis ter Putte, Ayade de Septon enz.
Bijzonder veel correcte veulens met veel bloed die uitstekend kunnen bewegen met de nadruk op de galopade.
De volledige collectie met alle info en video’s staat voor U heel overzichtelijk gepresenteerd op de vernieuwde BWFA website: www.bwfa.be

Als U straks daar straks naartoe surft loont het tevens de moeite om eens naar de referenties te kijken.
BWFA is straks aan zijn 18e editie toe en in de loop der jaren zijn er heel wat veulens de revue gepasseerd die het nadien gemaakt hebben aan de top van de internationale springsport en daar komen er elk jaar weer een aantal nieuwe ambassadeurs bij.
Talentrijke springpaarden en gekeurde hengsten die zich reeds laten opmerken van in het begin van hun carrière.

Een veiling is maar zo goed als zijn referenties, want uiteindelijk zijn zij het die bepalen hoe sterk het selectie systeem is. En daarom zijn we dit jaar bijzonder trots op de prestaties van Halifax v/h Kluizebos die vandaag nummer 1 op de wereldranking is en dat geeft aan dat het BWFA concept echt werkt.
Resultaten geven vertrouwen en dat is meteen ook de reden waarom de belangstelling voor de collectie 2017 nu reeds bijzonder groot is.

Wil U het allemaal van dichtbij meemaken noteer dan alvast Zaterdag 5 Augustus en Flanders Horse Event in uw agenda het is zeker de moeite waard. Kan u er niet bijzijn, dan kan u alsnog onze veiling volgen via de livestream op onze site of op ClipMyhorse.
www.bwfa.be


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions