Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/07/2017 02:05 - Algemeen

Smolders en Emerald pakken ook de Grand Prix

Op de CSI5* van Chantilly hebben Harrie Smolders en Emerald vh Ruytershof (Diamant) na de League ook de Global Champions Tour gewonnen. Na een lastig parcours realiseerden ze in de barrage de snelste tijd, ruim een seconde sneller dan Gp-kwalificatiewinnaar Scott Brash met Hello Forever (For Pleasure) en drie seconden sneller dan Philippe Rozier en z'n Olympische hengst Rahotep de Toscane (Quidam de Revel). Met een springfout eindigden onze landgenoten Niels Bruynseels (Cas de Liberte Z) en Gregory Wathelet (Coree) als zesde en negende. 

In de tussenstand staat Harrie Smolders nu met een grote voorsprong aan de leiding. Alberto Zorzi heeft zich in tweede positie genesteld dankzij de Vigo-merrie Fairlight vh Heike. De toptien wordt afgesloten door drie Belgen met op acht Niels Bruynseels, op negen Jos Verlooy en op tien Gregory Wathelet. Nooit was ons land zo sterk vertegenwoordigd in de Global Champions Tour.

Uitslagen Chantilly


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions