Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/07/2017 01:47 - Algemeen

Epaillard wint na Parijs ook Knokke

Julien Epaillard en Usual Suspect d'Auge (Jarnac), een negenjarige ruin uit eigen fokkerij, hebben de Grote Prijs van week twee op Knokke Hippique gewonnen. Met dat paard won de Fransman twee weken geleden in Parijs meteen de eerste vijf sterren GP, waaraan ze samen deelnamen. Voor het vertrouwen reden ze deze week twee sterren lager, maar de Zoute Arena in Knokke geeft toch sowieso het gevoel van een vijf sterrenconcours, aldus de Fransman die hier de voorbije jaren eveneens goed was voor diverse overwinningen.

Het Franse duo klopte vijf Belgische paarden met op twee Ilex VP (Diamant de Semilly) onder Nicolas Delmotte, ook voor Frankrijk. Op drie stond Marlon Zanotelli, herenigd met Extra van  Essene (Diamant de Semilly), op vier Michael Whitaker met Calisto Blue (Chacco Blue), ex-Koen De Waele. Daniel Deusser (Clintop, v. Clinton) werd vijfde voor beste Belg Olivier Philippaerts (Henna de Goedereede, v. Argentinus), die ook dubbel nul sprong, maar er moest loeihard gereden worden in de barrage... Eve Jobbs, dochter van Apple-oprichter Steve Jobbs, werd zevende met een dubbel nul, maar zij kon als enige niet onder de kaap van de veertig seconden blijven. Het laatste hebben we van deze jonge Amerikaanse amazone nog niet gezien en dat geldt  ook voor haar paard, een Diamant x Kannan. 

 

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions