Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
18/06/2017 14:58 - Algemeen

Devos bezig aan topconcours in Treffen

De ochtendproef op het Glock's concours in Treffen is gewonnen door Sergio Moya met de Belgische schimmel Iron Man 111 (Chatman). Pieter Devos werd tweede met Gin D (Clinton), die hij overnam van zijn echtgenote Caroline Poels nu die zwanger is. De snelle tante Laura Renwick werd derde met Bintang (Tangelo vd Zuuthoeve), helemaal terug van weg geweest. Olivier Philippaerts werd vierde met Impuls vd Heffinck (Cooper vd Heffinck) nadat die gisteren ook al zesde was geworden in de jokerproef. Gregory Wathelet (Sandero) werd daarin zevende. Vanochtend maakte hij een fout in de tweede fase. 

Ook Pieter Devos kaapte gisteren al een hoofdrol weg op dit lucratief vijf sterrenconcours in Oostenrijk. Hij werd vierde in het 1.55m met Dream of India Greenfield (Gem of India) en op vrijdag werd hij al vijfde in het Championat. Cian O'Connor (Callisto) won voor Jeroen Dubbeldam met SFN Zenith, die in de landenprijs van Rome nog compleet door de mand viel.

Uitslagen


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions