Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/06/2017 12:07 - Algemeen

Selecties FDE Intern. Auction Dressuur

In samenwerking met het BWP organiseert Flanders Dressage Event voor de vierde maal de FDE International Foal Auction  op 29 juli 2017.

 

In enkele jaren is deze veiling van Belgisch gefokte dressuurveulens uitgegroeid tot een vaste waarde onder de veulenveilingen dank zij de goede kwaliteit die de Belgische fokkers afleveren.

 

We willen graag Ampère’s Diamond  (V. Ampère,  Fokker: Stal Klaverhof ) vernoemen die als veulen verkocht werd tijdens de eerste editie van de veulen veiling in 2014.

Op de laatste keuring van het Oldenburger Verband werd hij tot Premiehengst gekeurd en aangeschaft door het Gestuet Schafhof, beter bekend als de mede-eigenaars van Totilas.

Matthias Alexander Rath zal deze jonge hengst dan ook presenteren op het FDE dit jaar.

 

Dankzij de goede kwaliteit konden we ook jaar na jaar de gemiddelde veilingprijzen doen stijgen tot € 7500,- het laatste jaar.

Vorig jaar werden er een 80 tal veulens aangeboden.  We hopen dit jaar op een gelijkaardig aanbod, zeker vanuit BWP fokkers.

 

De eerste selectie gaat door bij stal Cool te Dendermonde op 17 juni , de tweede selectie vindt plaats op 24 juni in het Lange Riethof te Geel.

 

Alle info kan je vinden op de website www.flanders-dressage-event.be waar u ook de veulens kan aanmelden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions