Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/01/2017 09:43 - Algemeen

BWP-merrieprijskamp & veulenkampioenschap

Zaterdag 24 juni: gewestelijke merrieprijskamp en Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap BWP Zuid-Oost-Vlaanderen

 

BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen organiseert op zaterdag 24 juni op Terrein Polbroek in St-Lievens-Houtem haar jaarlijkse gewestelijke merrieprijskamp en Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap.

's Voormiddags vindt zoals gewoonlijk de merrieprijskamp plaats. Vanaf 13 uur komen dan de veulens aan bod. 

 

Het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap is “open” voor deelname van alle veulens optie springen geregistreerd binnen eender welk warmbloedpaardenstamboek. Ook dit jaar geldt het veulenkampioenschap als kwalificatie voor het Nationale Kampioenschap BWP-eliteveulens later op het jaar.

 

Voor zowel de merrieprijskamp als het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap wordt opnieuw een rijk gevulde prijzenpot voorzien! Bij effectieve deelname aan het veulenkampioenschap wordt ook nog eens 10 euro van het inschrijvingsgeld terugbetaald!

 

Vanaf 11u30 wordt voor toeschouwers en deelnemers het eetfestijn geopend. Kaarten voor een hoofdgerecht én dessert kunnen reeds verkregen worden via het gewestsecretariaat.

 

Per deelnemende eigenaar aan de merrieprijskamp én veulenkampioenschap wordt door het inrichtende gewest Zuid-Oost-Vlaanderen een gratis eetbon voorzien!

 

Deelnemers die online inschrijven kunnen dit doen t.e.m. 20 juni via volgende link op de BWP website: http://www.belgian-warmblood.com/event/?stb=undefined (“komende events” – “Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap Zuid-Oost-Vlaanderen” –> KNOP INSCHRIJVEN). 

 

Voor info en inschrijvingen kan mailen naar davy.moreels@skynet.be of u kan ook contact opnemen met het gewestsecretariaat op 0478 58 44 31 (na 18 uur). Bekijk ook zeker eens onze site http://afdelingen.belgian-warmblood.com/zuidoostvlaanderen en facebookpagina BWP Gewest Zuid-Oost-Vlaanderen.

 

Zowel deelnemers als toeschouwers zijn van harte welkom!

 

Bron: BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen

 

Documenten :
Flyer BWP merrieprijskamp en Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap 2017.jpg 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions