Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/05/2017 17:00 - Mennen

Stal Glenn Geerts

Voor Glenn Geerts is een droom werkelijkheid geworden. Op 28 februari werkte hij zijn laatste dag als vrachtwagenchauffeur en vanaf 1 maart startte hij als professional zijn hippisch bedrijf Stal Glenn Geerts in Oostmalle.


 

Glenn Geerts: "Het is altijd mijn droom geweest om van mijn hobby mijn beroep te maken. Charlotte en ik hebben vorig jaar de gronden en installaties van mijn grootvader Achille Snoeys gekocht en wij zijn nu in volle actie met de renovatie en inrichting. Het stallencomplex is volledig gestript, alleen de muren zijn gebleven. Er komen 15 nieuwe boxen waarvan er 10 beschikbaar zijn voor pensionpaarden, 5 boxen worden gebruikt voor paarden in opleiding, training of handel. Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid maar dragen service en kwaliteit als hoogste waarde in ons vaandel. Alle pony's en paarden voor recreatie en in de verschillende takken van de sport zijn welkom. Wij beschikken over graspaddocks, stapmolen, dressuurpistes op gras en zand van  20 x 40 m en 40 x 100 m met een all weather bodem en het koetshuis wordt ingericht voor de verkoop van tuigen en koetsen. Opleiding, training en begeleiding van recreatieve- en wedstrijdmenners wordt natuurlijk onze hoofdactiviteit." 

TAGS   |   GLENN GEERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions