Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/03/2017 06:49 - Jumping

Van Paesschen negende in GP Liverpool

Constant Van Paesschen (Calore vd Helle) is 2017 voortvarend gestart. Op het CSI4* in Liverpool, een echte Nieuwjaarsshow, haalde hij bijna in iedere proef de toptien, inclusief de Grand Prix. Daarin was hij één van de tien barragekandidaten, maar in die barrage werden de genomen risico's omgezet in strafpunten. Negen in totaal, wat hem verwees naar plaats negen in de eindstand. 

Billy Twomey (Diaghilev) won de proef voor William Whitaker en Ludwig Criel's Utamaro d'Ecaussinnes (Diamant de Semilly). Op vier stond Michael Duffy met Belcanto Z (Berlin), ex-Woodlands Sales. 

Wilm Vermeir sprong zijn eerste 1.60m Grand Prix met de nieuwe Cicero-dochter Gamine Van 't Stekje. Die liet met vier strafpunten een bijzonder hoopvol resultaat optekenen. Gamine Van 't Stekje is de merrie van de familie Haeghebaert die nationaal LRV-kampioen werd met Tijs Vandenberghe uit Gistel. 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions