Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2016 15:55 - Algemeen

Lambrecht vooraan in Belgisch topvijf

Gisteren ging de CSI2* van Mechelen van start. Vandaag sprongen de hoofdzakelijk Belgische subtoppers voor het eerst op 1.45m-niveau en Vincent Lambrecht, een vaste klant in deze competitie, won de proef vanochtend met Bogota (Balou du Rouet). De topvijf was Belgisch met Chloe Vranken op twee dankzij Elton Jones (Clinton), Arnaud Doem op drie met Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Revel), Geoffrey Cobbaut op vier met ID1 (Diamant de Semilly) en op vijf Ann Carton-Grootjans (Funky Music, v. Vigo d'Arsouilles). Jody Bosteels en Daytona de Muze (Cento) werden nog zevende.

Gisteren in de eerste 1.40m-proef won Koen Vereecke met Fetard de la Pomme (Querlybet Hero), het duo dat vorig jaar de CSI2* GP won. Chloe Vranken werd ook hierin al tweede met Elton Jones. Kim Thiry (Givale vd Windheuvel, v. Winningmood) stond op drie. Patrik Spits (Bellissimo Z, v. Bamako de Muze) won vooraf de kleine tour 1.35m voor Vincent Lambrecht met Bogota (Balou du Rouet).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions