Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2016 13:46 - Mennen

VLP nieuwe partner FEI Wereldbeker Mennen op JM

VLP én Jumping Mechelen weer dat stapje voor….

Tijdens de 36ste editie van Vlaanderens Kerstjumping - de Memorial Eric Wauters - , start de 16de editie van de FEI Wereldbeker mennen. Jumping Mechelen was er van in het begin bij voor deze Indoor Wereldbeker vierspannen. De Vlaamse Liga Paardensport, www.vlp.be  de grootste door Sport Vlaanderen (ex BLOSO) erkende hippische federatie met meer dan 38.000 leden in 605 clubs, rijscholen, maneges en organisatoren in vijf provinciale verenigingen, wil zijn jarenlange samenwerking uitbreiden en bestendigen.
 

 

De Wereldbeker mennen sluit altijd de Mechelse kerstjumping af. Het Bestuur van de VLP en de organisatie, wil zijn jarenlange samenwerking verder consolideren,” stelt Mark Wentein, voorzitter VLP.

Mechelen is ongetwijfeld het grootste hippische evenement in onze regio en verdient verdere aandacht en groei. Het is een uithangbord voor al onze hippische disciplines van de basis tot de top. Als we het succes van de Kidsdays de eerste dag zien, dan moeten we ook met Topsport onze naam en werking verder in het daglicht stellen.”

We zijn fier dat we vandaag de VLP als nieuwe “Presenting Sponsor” voor de FEI Wereldbeker vierspannen kunnen  aankondigen”, stelt Leo Lambreghts, voorzitter van Jumping Mechelen.

 

De VLP verzorgt al jaren het secretariaat met haar medewerkers van alle nationale omlopen in de Nekkerhal. We staan er met een stand en hebben ook veel contact met onze doelgroepen. Naast Jumping - en daar organiseren we in 2017 - 90 % van alle nationale wedstrijden in België- , is Topsport ook bij de VLP de vlag die de lading dekt. Dit jaar is het idee spontaan en onverwacht door beide partijen afgesproken. Volgend jaar gieten we de samenwerking met Mechelen in een nieuw en groter samenwerkingscontract voor meerdere jaren. Hiermee kunnen we een nieuwe bestuursperiode aanvangen, want in 2017 staan we traditioneel voor de nieuwe verkiezingen van alle VLP geledingen,” vult Mark Wentein aan.

Met dit nieuwe en uitgebreidere partnership is Jumping Mechelen verheugd. We hebben vaste en betrouwbare partijen nodig die dit grootste hippische evenement niet alleen logistiek maar ook als partner gaan dragen. Jumping Mechelen kan dit alleen maar positief onthalen. Op naar de 37ste editie,” stelt Leo Lambreght

 

VLP mèt Jumping Mechelen, altijd dat stapje voor...

TAGS   |   JUMPING MECHELEN   |   VLP MENNEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions