Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2016 08:35 - Algemeen

Marjan De Wachter pakt GP Hulsterlo

Net als in Moorsele vond ook op Stal Hulsterlo de grote tour plaats de voorbije dagen. Marjan De Wachter, helemaal klaar voor Jumping Mechelen na ook al een derde plaats op vrijdag, won de Grote Prijs 1.40m met KBRSF-handicappunten op haar achtjarige Uringa Z (Udarco). Jill Buize (Venus), James Peeters (High Five) en Steven Van Meersche (Iriana vh Keysersbos) sprongen eveneens dubbel nul, maar geraakten niet aan haar tijd. Tim Van Den Broeck (Ieniminie Deux) liet zich vloeren door een trio amazones in het 1.30m Marthe Heudens (Best Mix Evana) won voor Charlotte Mertens (Twist V) en Stephanie Vermeulen (Golden Penny C). Thalissa Meiresonne en Dorien Verplancke wonnen het 1.10m en 1.20m. 

Vrijdag waren Koen Vereecke (Jade), Bart Bomeré (Es), Steven Vermeir (STB Quarrincha) en Maarten Vercauteren (Kalipso vh Spieveld) de proefwinnaars.

Uitslagen
 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions