Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2016 09:04 - Algemeen

Lier: Olivier Van Roosbroeck 2de in LR-proef

Olivier Van Roosbroeck was gisteren één van slechts twee dubbel nullers in de Longines Rankingproef van 't Azelhof in Lier. De Deen Pedersen won de 1.45m-proef waarvoor zich 76 combinaties hadden aangemeld. Slechts een handvol ruiters haalde de barrage. Philip Lever van Euro Horse werd derde op Comme Il Faut (Diamant de Semilly). Dimitry Noterman en Bacardi-Rhum de Muze (Kannan), de winnaars van vrijdag, werden nu vierde na twee fouten in de barrage. Jean-Christophe De Grande en de zevenjarige Belano vd Wijnhoeve (Berlin) werden met dezelfde score vijfde. 

In de Youngster Final voor zevenjarigen won Ugo Berrittella uit het team Gregory Wathelet met Kouchette ter Goes Z (Kannan). Pieter Kenis (Catoki's Son) en Bart Clarys (Joie de Toulon) vulden het compleet Belgisch podium aan. Matthias Hazebroek van 't Azelhof werd vijfde op Jurre, ook van Toulon.

Bij de vijf- en zesjarigen ging de finalewinst net als in de proef van vrijdag naar de Belgische Rachel Steffen met Erasmus van ter Hilst (Ugano Sitte). Mike Van Belle (Edidoune by Wisbecq, v. Atlanthys) werd tweede voor Jeroen De Winter (Karmelita vd Dries, v. Diamant de Semilly) en Wilm Vermeir (Kiarada, v. Diarado). 

Vandaag om 15u start in 't Azelhof te Lier de CSI2* Christmas Grand Prix over 1.50m met 62 gekwalificeerden. Allen daarheen!

Alle uitslagen
 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions