Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/10/2016 18:53 - Mennen

Glenn Geerts wint Minimarathon Zwartewaal

Knappe prestatie van Glenn Geerts vorige zaterdag tijdens de Indoor type FEI World Cup in het Zuidhollandse Zwartewaal.

De categorie vierspan paard was op zaterdag 22 oktober de feestelijke afsluiter van een druk bezette minimarathon met meer dan 100 deelnemers in de nieuwe piste van Stal De Ronde die dit jaar zijn tienjarig bestaan viert.

 

Voor de 11 internationale vierspan menners waarvan 6 wereldbeker deelnemers bouwde Piet de Ronde een bijzonder technisch parcours dat verreden werd volgens de reglementering van de Word Cup.

Glenn Geerts tikte in beide manches een bal van poort 1, zette scherpe tijden neer en won overtuigend de wedstrijd voor IJsbrand Chardon. 

Glenn Geerts: "Twee weken eerder, in Utrecht was het omgekeerd  en werd ik tweede na Chardon. In Zwartewaal liep het span super, goed wendbaar en strak. Het achterspan zijn de paarden van mijn vorig outdoor wedstrijdspan van het seizoen 2014/2015, het voorspan bestaat uit mijn reservepaard en mijn marathonpaard van het huidige outdoorspan. Dit span is tot op heden mijn beste indoorspan, het zijn snelle paarden met veel ervaring, zij werken goed samen als een team. Nu probeer ik deze paarden in het wedstrijdritme te houden als voorbereiding op Jumping Mechelen waar ik deelneem met een wild card. Onze volgende indoors worden Wierden en Nijkerk."

 

Klik hier voor alle uitslagen van de Minimarathon in Zwartewaal

Documenten :
ZWA16-Uitslagen.pdf 
TAGS   |   GLENN GEERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions