Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/10/2016 13:28 - Algemeen

Olivier Philippaerts tiende in stand GCT

Drie Belgen springen op 5 november de Longines Global Champions Tour Final in Doha, Qatar. Naast Jos Verlooy gaan de broers Philippaerts. Olivier staat voor de finale en na veertien etappes op een mooie tiende plaats. Om die positie de behouden, moet hij zeker de tweede ronde van de finale halen. Zo veel is zeker. Het zou mooi zijn, dat alleszins, want het is dit jaar exact tien jaar geleden dat vader Ludo Philippaerts de allereerste Global Champions Tour eindzege binnenhaalde met de hengst Parco.

De leiding is nu in handen van Rolf-Göran Bengtsson. Kan hij het dit jaar voor een keer wel helemaal afmaken? Edwina Tops-Alexander, die hem destijds met Itot du Chateau twee keer aftroefde in de finale, zit hem ook nu weer op de hielen. De kloof bedraagt amper vijf punten. Ook dit jaar wordt de GCT-finale een clash tussen de groten der aarde. Christian Ahlmann staat derde, maar wel al op enige afstand.

Deelnemers GCT Final 3-6 november, Doha

Tussenstand
 

TAGS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions