Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2016 00:08 - LRV

Nationale ponykampioenen LRV zijn gekend

Gisteren werden op de super mooie terreinen van LRV Hechtel/Eksel het Nationale LRV ponytornooi georganiseerd. In de hoogste springklasse was het Julie Van den Bulck en Principal Dream vd Delthoeve die de dubbel wist te winnen, zij was de enige die foutloos bleef in een spannende barrage met 10 en werd zo nationaal kampioen in stijl en barema. 2de in de barema werd Spits Thibeau en Kadans vd Groenheuvel en op 3 Stals Gylan en La Vita di Belle. In de stijl werd Aaron Tijskens en Ulysse 2de voor Ruben Van dijck met Orchid's Azalea derde.

 

In C-midden was de winst voor Jarne Francken met Fieke vd wezelse heihoeve voor Dierickx Lente en Ilona vd Bochten en op 3 Kobe Malisart en Maradonna. In de stijl was de winst voor Anouck Casteels met Beauty voor Lynn De Vylder en Bijoux en op 3 Jinte Dierickx met Ilona vd Bochten.

 

In B-Licht was er winst voor Vic de Plecker en Fioco (die eerder ook al kampioen werd in D-licht) voor Jens De Clercq met Kileander en Estée Echelpoels met Freeanca. In de stijl was de winst voor Vranken Dries en Spirit voor Wijnen Vicky en Rakker. Op drie Vic De Plecker met Fioco.

 

Het achtal van Broechem werd nationaal kampioen in de hoogste klasse voor Oud Turnhout en Grimbergen.

 

In de individuele dressuur (DL2) was er winst voor Martens Mandy met Gasmann "B" vh Juschot voor Julie Van Geloven met Schermeer hof's Tarzan en op 3 Vincent Van Hemelen met Cupido

 

Fotot's vanaf morgen opline op galop.Be

 

Alle uitslagen op http://www.equester.be/language/nl-BE/Organisaties/Wedstrijd-kalender/OrganisatieId/5118/Tab/11

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions