Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2016 18:07 - Algemeen

25 Nieuwe hengsten Z-gekeurd

Op de hengstenkeuring van Studbook Zangersheide zijn 25 hengsten nieuw gekeurd. Bij de tweejarigen na het vrij springen Cabo Frio DV Z (Cavalo Z) van fokker eigenaar De Vleeschauwer uit Geeraardsbergen en Eames de Hus (Conrad) die werd aangekocht door Joris De Brabander. Nieuwe driejarigen uit België zijn Be The Freak JT Z (Balou du Rouet) van fokker-eigenaar Johan Thijs, Amadeo vh Vossenhof (Asca Z) die werd aangekocht door Stal T&L en Spartacus from Second Life Z (Stakkato) van Thiery Hendrikx, de fokker eveneens. Stoeterij Zangersheide heeft twee zonen van de GP-merrie Carry Z in de selectie, één van Comilfo Plus Z en één van Asca Z. 

Bij de zadelproef werden nog vier hengsten aanvaard, twee van Emerald, één van Best Man Z en een Kannan. Die laatste, King Kong of Picobello Z is natuurlijk gefokt bij de familie Ruant. Die is ook mede-eigenaar van de bonte Best Choice vd Wareslage, mede in eigendom van Veronique Whitaker. Karen Keymeulen en Lieven Verberckmoes zijn de fokkers.  Etino R Z (Emerald vh Ruytershof) komt van de Regenwortelhoeve.

Uit het WK en de Sires zijn aanvaard: Grandorado TN (Eldorado vd Zeshoek), Contatour JP (Clinton), Inonstop vh Voorhof (Nonstop), Garlic vh Kapelhof (Tauber vh Kapelhof), Capano Z (Carthago Z), Gentleman (Guidam) en Casano de Beaufour (Kashmir vh Schuttershof). 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions