Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/07/2016 22:52 - Jumping

België valt terug naar zesde plaats

België is zesde geworden in de prestigieuze landenprijs van Aken. Na de eerste manche stonden de springruiters nog op een derde plaats, dankzij foutloze omlopen van Judy Ann Melchior (As Cold As Ice Z) en Olivier Philippaerts (H&M Cabrio vd Heffinck).

 

Olivier beperkte in de tweede ronde de schade met één balk. Jerome Guery debuteerde met Alicante en viel in de tweede ronde door de mand in de driesprong en kwam buiten met 9 strafpunten. 

 

Jos Verlooy verging het evenmin goed in Aken. Hij verzamelde in één wedstrijd meer strafpunten dan in  zijn voorbije seizoen. De revelatie was ontegensprekelijk Judy Ann Melchior. Ze toonde voor enkele weken al haar grote vorm tijdens de vijfsterren GP van Knokke en bevestigde in Aken met twee fenomenale vlekkeloze manches.

 

Judy Ann en As Cold As Ice Z werden voor Rio slechts als reserve aangeduid, al toonde ze in Aken wel haar Olympische kwaliteit. Duitsland wint voor eigen publiek de landenprijs met een teamtotaal van nul strafpunten. Frankrijk en USA besluiten met vier strafpunten. 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JUDY ANN MELCHIOR   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions