Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2016 15:36 - Jumping

Steve Lefevre wint 7-jarigen Fontainebleau

Steve Lefevre en zijn Emerald-ruin Jericho van Orti blijven topresultaten boeken in de Youngster Tour. Vorig jaar waren ze al derde in de finale in Fontainebleau, nu wonnen ze op de slotdag bij de zevenjarigen. De GP's voor jonge paarden waren er al op zaterdag op het gras. Daarin ging Jericho van Orti één maal in de fout. Daags nadien op het zand bleven ze wel dubbel nul. Lefevre wint voor vijf Franse combinaties. Met Jolie Fleur (Don Quichot) sprong de Oost-Vlaming ook dubbel nul, maar minder snel. Zo werd hij ook nog zevende.

Bij de zesjarigen won Maxime Harmegnies (Castania) op de slotdag. Deborah Walravens (Eclipse d'Hoogpoort) werd tweede. Met Tsunami de Hus (L'Arc de Triomphe) werd Maxime Harmegnies ook nog derde in de Kleine Grote Prijs. In de Grote Prijs maakte hij met Fernandes twee fouten. Door het slechts weer was die er trouwens al om 8u 's morgends. Amper de helft van de deelnemers kwam effectief aan de start.

TAGS   |   STEVE LEFEVRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions