Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/09/2016 17:56 - Algemeen

Ne-President van Koekshof AES-kampioen

Op de AES-hengstenkeuring in Schijndel leverde Jaak Evens uit Bocholt de kampioen met Ne-President vh Koekshoef, een zoon President aan de naam duidelijk te horen. De knappe schimmel was volgens de jury het meest complete paard bij de jonge springers. Ook qua bewegingen stak hij er bovenuit en dat speelt bij de kampioenenviering natuurlijk een rol. Quality Star (Quickstar) van de Duitser Jan van Hamond is reservekampioen en Erik Laenen en Nirvana C (Clarence C) is de tweede Reservekampioen geworden. 
 

De dressuurkampioen is geworden Ichiro van Bergsham (Don Juan De Hus) van Miranda Eigenraam. Qua springpaarden zeker voldoende kwaliteit dit jaar op de AES-keuring in Schijndel. De dressuurlichting was minder indrukwekkend in 2016. De springhengsten onder het zadel werken momenteel hun proef af. De volledige resultaten volgen later. Om 19u start hier in Manege Molenheide bij de familie Van Den Oetelaar de eerste ESHA Auction van Dennis Swennen.

 

Alle foto's hengstenkeuring op www.paardenfotograaf.be

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions